Folytatódhatnak az edzések

eredm--nyek-j---m--solata--1-.png

Kedves Szülők, Gyerekek!
A Magyar Közlönyben szerdára megjelent Kormányrendelet, és az azt követő MLSZ állásfoglalás(ok) alapján, illetve az Önkormányzat hozzájárulásával az edzések folytatódhatnak 2020. november 12-től a rendes edzésidőpontjainkban!
Fontos, hogy a kísérő szülők, hozzátartozók csak bekísérhetik a gyerekeket az öltözőig, pályáig, de utána el kell hagyniuk a Sporttelepet! Az edzés végén természetesen a gyerekekért odajöhetnek a pályához, de a pálya jelenlévő gondnoka által meghatározott időben, hogy egyszerre minél kevesebb, és minél rövidebb ember legyen a sporttelepen!
U7-től U13-ig csapataink a Czakó utcai pályánkon, U14-től U19-ig pedig együtteseink a Mérnök utcai Sporttelepen folytathatják edzéseiket. Minden bajnoki rendszerben versenyző korosztályunknak úgy kell készülnie, hogy a bajnokság őszi idényéből hátralévő mérkőzések max. december első hetéig lejátszásra kerülnek!
Jelen hirdetményünk visszavonásig érvényes, mert a jelenlegi helyzetben nem zárható ki később semmilyen további, edzéseket, mérkőzéseket esetleg tovább korlátozó jogszabályi változás!
Kérjük a helyzethez képest kihirdetett szabályok betartását, és a szájmaszk viselését a kísérőkön a sporttelepen belül is!
Jó munkát, sikeres szezont minden bajnokságban résztvevő csapatunknak, korosztályunknak!
Üdvözlettel:
Budai Futball Club SE Vezetősége

Vissza